3-минутни интервюта за работа привличат специалисти в Пловдив

Градът Новини

Speed Interviews за работа ще срещнат квалифицирани кадри с работодатели в Пловдив на 24 октомври в бар „Gingertale” от 10:00 до 13:00 ч. Събитието е безплатно за кандидати, но регистрацията е задължителна от тук: https://careershow.bg/speedinterviews/registration/

Организаторите от Career Show – експото за квалифицирани кадри на България идват в Капана с уникалния форма от 3-минутни интервюта за работа. Те дават възможност за лични срещи с работодатели, които търсят квалифицирани кадри в различни сфери. Така в 3-минутни интервюта кандидатите могат да се срещнат с от 5 до 10 компании, които да предложат работни позиции точно за тях.

“Опитът ни показва, че това събитие е много ефективно и полезно както за фирми, така и за кандидати. 3 минути се оказват достатъчни, за да направиш първата среща с потенциален работодател и съответно служител. Ключът е в предварителната подготовка на двете страни и потенциала, който имат във всяка една среща – всичко това събрано само в час и половина. Така всеки ангажиран може да се върне към дневните си задължения”, споделя Емил Томов, Event Manager в Career Show.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.