ГрадътКултураНовини

Стефан Вълдобрев представя Лятото на обичайните заподозрени на Филмови нощи във Филипополис

Понеделник вечер от 21:10 Филмови нощи във Филипополис предлага нова възможност на всички, които не успяха да видят великолепния документален филм на Камелия Петрова Лятото на обичайните заподозрени. Той проследява Обичайните заподозрени зад сцената, в буса, на брега на морето. Едно пътуване, запечатало моменти от най-незабравимите концерти на голямото лятно турне на групата през 2018 г. Ще видите още Иван Лечев, Мирослав Иванов, Веселин Веселинов, Стоян Янкулов, Никола Стоянов и The Gentleman. За среща с пубиката преди и след края на прожекцията пристига Стефан Вълдобрев.

Късната прожекция от 23:30 ч. ще бъде тази на българската драма Снимка с Юки на Лъчезар Аврамов – завръщане на българската звезда Руши Видинлиев. Филмът проследява българин и японка, които се срещат в Канада, където и двамата водят имигрантски живот, След като се женят, те заминават за България, за да започнат инвитро процедури и да имат свое дете. В България обаче двамата стават участници в трагичен инцидент, след който нищо вече не може да бъде същото.

Напомняме ви също така, че тазгодишното издание тепърва ще предложи още една класика на почитателите на голямото кино, това ще бъде „Амадеус“ (25.07) на режисьора Милош Форман.  Очакват ви също така още няколко прожекции на новия екшън-трилър на Люк Бесон – „АННА” (от 20.07), който бележи завръщане на режисьора към неговите корени.

Цените на билетите за кинопанорамата са 7/6 лв. Продават се на касите на лятно кино „Орфей“ /19.30-23.30ч/ и LUCKY Дом на киното /16.00-21.00 ч/, както и онлайн на boxoffice.bg.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина