ГрадътИзпод тепетоМненияНовиниСпорт

Пловдив посреща Златните момичета

Българската федерация по художествена гимнастика ще възроди прекрасна инициатива след близо 30-годишно прекъсване. На 26 септември в Пловдив Златните момичета от националния отбор ще представят своите съчетания пред местната публика в невероятен спектакъл. Спортното шоу ще се проведе в зала „Колодрум Пловдив“ от 19:00 часа.

Ансамбълът на България, Боряна Калейн, Катрин Тасева, Невяна Владинова, както и момичетата от разширения състав при жените ще бъдат основната действаща сила в продукцията. Специално участие в спектакъла ще вземе Орлин Павлов.

Организаторите са отправили покани още към отбора по спортна аеробика и всички клубове по художествена гимнастика в Пловдив.

Любопитното е, че продукцията ще се проведе само два дни след завръщането на отбора от най-важното състезание за годината – Световното първенство в Баку, Азербайджан (16-22 септември).

Билетите за спектакъла под надслов „Пловдив посреща Златните момичета“ вече се продават в онлайн мрежата на EPAY-GO, както и на касите на Easy Pay. Цените им са по 15, 30 и 40 лв.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина