ГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Ицо Хазарта представя нова песен на наградите на БГ Радио в Пловдив

Поли Генова и Рафи – водещи на церемонията Европейската столица на културата

Само седмица остава до церемонията по връчване на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019. На 22 май град Пловдив посреща церемонията в зала Колодрум. Началният час на концерта е 20:00, а за първи път тази година Рафи няма да води сам – в ролята на домакин влиза и Поли Генова. Само месец след раждането на първото ѝ дете, Поли ще стъпи на сцената на Годишни Музикални Награди не само с изпълнение, но и като втори водещ на церемонията, която се провежда в Европейската столица на културата. Рафи също ще представи най-новата си песен, а на сцената с дебютен сингъл ще се качат и първите артисти в новосъздадения от Рафи лейбъл Yan Brothers Entertainment – Трио Trinity.

Десетата нова песен, чиято премиера ще се случи на сцената на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019, е новият сингъл на Ицо Хазарта. „Гладен“ е името на песента, която ще прозвучи за първи път в ефира на БГ Радио на 21 май в предаването “Любими песни за любими хора“. Хазарта ще се качва на сцената на церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио за първи път от 13 години.

На 22 май, освен дългоочакваните победители в деветте категории, за които все още се гласува на www.bgradio.bg, публиката ще види и 4Magic, Братя Аргирови, Графа, DARA, Jeremy?, Кирил Маричков, Криско, Любо Киров, Мария Илиева, Миро, Михаела Маринова, Михаела Филева, NDOE, Pavell & Venci Venc’, Поли Генова, Рафи, РУШИ, СкандаУ, TITA и още много любими бг звезди.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина