ГрадътКултураНовини

„Вчера си е за вчера” и българската комедия „Уют” тази вечер на Филмови нощи във Филипополис

Петък вечер от 21:10 пловдивчани ги очаква весела вечер под звездите с музиката на любимите Бийтълс, под режисурата на изключителния Дани Бойл, който е забъркал сместта между комедия и мюзикъл в новия „ВЧЕРА СИ Е ЗА ВЧЕРА“. Филмът разказва за Джак Малик (Химеш Пател) – музикант и автор на песни в малко английско крайморско градче. Единствената му опора в неуспешната му кариера е приятелката му от детинство Ели (Лили Джеймс).

След странен инцидент с автобус по време на глобално спиране на тока той се оказва единственият човек на света, който си спомня за съществуването на Бийтълс.

Късната прожекция от 23:30 ч. ще бъде тази на българската комедия УЮТ – режисьорски дебют на обичания Камен Донев. В историята се преплитат тежки семейни взаимоотношения в комедиен аспект – съдбата, парите, съседите, бъдещето, как живеем, с какви темпове, с какви обороти, какво даваме, какво искаме, как се разминаваме.

На 22.07 /понеделник/ от 21.10 ч в рубриката „Пожелахте да гледате“ ще бъде показан филмът „Лятото на обичайните заподозрени“. Специален гост ще бъде Стефан Вълдобрев.

Тазгодишното издание на кинопанорамата ще предложи още една непреходна класика – АМАДЕУС (25.07) на режисьора Милош Форман. Очаква ви също така и премиерата на новия екшън-трилър на Люк Бесон – „АННА” (утре 20.07 от 21.10ч), който бележи завръщане на режисьора към неговите корени.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина