БългарияВластГласовеЕвалаМненияНовини

Областният управител с благодарност към всички, участвали в потушаването на пожарите в областта

Областният управител Ангел Стоев изпрати благодарствени писма до институции и ведомства, участвали в потушаването на пожарите в Пловдивска област.

„С решителните си действия за пореден път показахте висок професионализъм, смелост и отговорност. Благодарение на отличната организация и бързата ви реакция, стихията бе овладяна и не се стигна до човешки жертви“, подчертава областният управител.

Специални благодарности Ангел Стоев отправя към комисар Георги Мангараков и главен инспектор Димитър Бришимов и личния състав на Районна дирекция пожарна безопасност и защита на населението – Пловдив, към бригаден генерал Димитър Иванов, командир на 24-та авиобаза Крумово и целия личен състав, към полковник Красимир Ташев, командир на 4-ти Артилерийски полк – Асеновград и целия личен състав, и бригаден генерал Деян Дешков, командир на 61-ва Стрямска  механизирана бригада и целия личен състав.

Областният управител благодари на кмета на Община Пловдив Здравко Димитров и ръководството на администрацията, за изпратените водоноски и организирането на много доброволци. Ангел Стоев благодари и на инж. Мирослав Димитров, директор на Регионална дирекция по горите Пловдив и целия екип, както и на Здравко Бакалов, директор на Южно централно държавно предприятие и екипа му.

Не на последно място Ангел Стоев изразява признателност и към стотиците доброволци, които се включиха в гасенето на огъня: „Благодаря за проявената доблест! Вие сте пример за достойно гражданско поведение, себеотрицание и социална ангажираност“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина