Кметът на Централен се среща с екоактивсти за хълмовете

Гласове Градът Изпод тепето Новини

Таня Кънева

Като кмет на тепетата, тъй като всички се намират на територията на неговия район, Георги Стаменов покани специално екоактивстите от фейсбук групата „Хълм Бунарджик“ на среща и разговор по теми, свързани с парк Бунарджика, Сахат тепе и Младежки хълм. Кметът на „Централен“ публикува обявата в групата, за да стигне до хората, които написаха „Граждански призив към институциите за яснота относно бъдещото местене на павильона от Пощата на върха на Бунарджика“.

Всеки, за който темата е от значение, е добре дошъл, уточнява кметът на район „Централен“. Стаменов и колегите му специалисти от кметството очакват, пловдивчани, за които тези обекти са от интерес на 5.12.2018г., сряда, от 17.30ч. в административната сграда на район „Централен“ – Община Пловдив на ул. „Хр. Г. Данов“ 39, ст. 9.

Припомняме, че организираното от районната администрация обществено обсъждане за реконструкцията на част от Бунарджика през август тази година, бе най-посещаваното подобно събитие за последните 2-3 години, добре подготвено и проведено, с диалог и конкретни решения.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.