Митко Керин се обзаведе със Златен скункс

Героите на деня

Атакистът се опита да пробута статуетката на кмета

Честито, г-н Керин
Честито, г-н Керин
Общинският съветник от Атака Митко Керин най-заслужено се обзаведе с приза за баш издънка Златен скункс. Репортерът на Господари на ефира Густо ми е, Велков атакува едричкия човек на Волен в пленарната зала по време на кратката обедна почивка. Бронзовата животинка намери новия си стопанин благодарение на наглостта му да обработва фермата си във Фейсбук по време на миналогодишните дебати за бюджета, за което “шапка му свалиха” дори от Гинес. Само преди седмица пък Керин бе спипан от обектива на Под тепето да гледа речта на лидера си Волен Сидеров по портативно телевизорче, вместо да прави това, за което е избран- да брани интересите на пловдивчани.
В началото Керин се опита да финтира Густо ми е, Велков, тъй като явно не изгаряше от желание да стане носител на Златен скункс. Прие статуетката с нежелание и се опита да я връчи на кмета Славчо Атанасов, а колегите на Керин в пленарната зала се заливаха от смях. Някои дори снимаха екшъна. Червеният Добри Трифонов напълни картата на дигиталния си апарат.
След като усети, че мърдане няма, Керин взе скункса. Даде коментар, поогледа голото дупе на бронзовото хайванче и го сложи до лаптопа на банката си. Image title
В края на сесията двамата май вече се харесваха. 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.