Героите на деня

Is this love?

Министър Димитров бърка “икономика” с “криза”

Гергов и Бонев не се отделиха нито за миг
Гергов и Бонев не се отделиха нито за миг
Биг босът на панаира Георги Гергов и новият изпълнителен директор Богомил Бонев не се отделиха един от друг на откриването на ПРОЛЕТ 2009. Феновете на конния спорт дружно прерязаха лентата на изложението заедно с министър Петър Димитров. Гергов и Бонев изглеждаха като другари от детинство. Постоянно си бъбреха на ухо, разменяха ли любезности, жестикулираха и доволно се усмихваха. Гергов представи Бонев за първи път на пловдивският митрополит Николай, който се топеше в жегата под черните си попски одежди и тежките златни аксесоари.
По време на речта си, министърът на икономиката и енергетиката се изцепи, че има признаци за отшумяване на кризата, въпреки, че според повечето икономисти тя тепърва ще изяжда родния бизнес. Петър Димитров на няколко пъти сбърка думата “икономика” с “криза”. След неумишления лапсус Димитров се поправяше. Но конфузната обърквация в речта му доказа, че министърът използва думата “криза” по- често от необходимото, а това съвсем не обнадежди гостите на церемонията.
Всички видяха, че кризата е свила изложението доста сериозно. ПРОЛЕТ 2009 се простира едва до палата №6. Биг босът представя изпълнителния директор на дядо владика
Биг босът представя изпълнителния директор на дядо владика

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина