Бизнесмени наддават за кимоно на търг

Героите на деня

Валери Димитров си дарява екипа от Световното за благотворителна кауза

Image titleВалери Димитров, световен и осемкратен  европейски шампион по киокушинкай, ще дари кимоното си, с което е постигнал победата в най-престижното състезание по карате на планетата, за благотворителна кауза.
Най-добрият киокушинец в своята категория и възпитаник на Георги Попов ще подпомогне събирането на средства на талантливите деца. Кимоното ще бъде разиграно на търг в понеделник, по време на традиционния Благотворителен коктейл на елитния клуб Раунд Тейбъл 3 Пловдив. Началната цена на ценната карате одежда стартира от 250 лева.
Всяка година членовете на Раунд Тейбъл 3 Пловдив раздават стипендии на най-изявените младежи от 6 пловдивски висши учебни заведения. Над 100 са кандидатите тази година, съобщи президентът на клуба Калоян Матеев. Имената на отличените ще бъдат обявени на 8 декември по случай студентски празник.
Програмата във Военния клуб ще започне с танци на възпитаниците на пловдивски танцови школи. Гостите ще опитат от червените елексири с марка “Енира” и белите вина от имение “Драгомир”. Ще утоляват жаждата си с изворна вода “Персена” и безалкохолни напитки от бутилираща компания “Хисар” от извор № 7. На трапезата ще има изкушения от “Попимони” и ядки от “Кис 2000”. За украса на залата ще се погрижи луксозния бутик за цветя “Лейди-Ди”. Членовете на клуба осъществяват социални проекти в различни сфери, като например подпомагат дома за сираци в Брацигово, спонсорират и осигуряват средства на млади таланти.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.