АртГрадътКултураНовини

Откриват изложбата „Галерия под звездите“

В сърцето на град Пловдив, точно до Римски стадион, в петък (21 юли), ще бъде открита „Галерия под звездите“, посветена на уникалния спектакъл, на фондация „Енчо Керязов“ – Нощ на звездите. По повод откриването на изложбата, точно в 20 часа на 21 юли, жителите и гостите на града ще могат да се насладят на музика, изпълнена на живо, представена от камерен оркестър Дианополис, които заедно с Вероника Тодорова, ще изпълнят произведения от Астор Пиацола.

Изложбата представя моменти от спектакъла, в който нищо не е обикновено и нищо не е, каквото очаквате. С нея ще надникнем зад кулисите на шоуто, за да дадем възможност на всички да станат част от силния заряд и положителните емоции, с които е изпълнена подготовката на грандиозния спектакъл „Нощ на Звездите“.

На 26 август 2023 г., за пореден път град Пловдив ще бъде столица на звездите! Артисти от цял свят се качват на звездната сцена за да представят един уникален спектакъл, който няма да се повтори в същия си вид никога повече. Едно шоу в една единствена нощ – Нощ на Звездите.

Спектакълът вече дванадесет поредни години радва многохилядна публика на живо и милиони телевизионни зрители пред малкия екран. И тази година събитието е под патронажа на кмета на Община Пловдив Здравко Димитров. Провежда се с основното медийно партньорство на БТВ, БНР и Фреш Радио Груп.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина