Актуално

За Гинес- Ламбо на вечеря с 1500 дами


Професорът край студентите си по време на мини спектакъла им пред клуб ‘Ламбо’
Рекорд за Гинес може да постави Стефан Данаилов на 30-и юни вечерта. Той ще вечеря с над 150 жени в уникалното мероприятие “Дами канят Ламбо”. От ценните покани за сладка приказка с идола на няколко поколения българки са останали няколко бройки, за които има люта конкуренция. До романтичната вечеря на свещи, червено вино и червени рози в парк- хотел “Санкт Петербург” остават по-малко от 48 часа, е фенките на Данаилов вече са в трескава подготовка. Това се разбра днес, на кафе със Стефан Данаилов в клуб “Ламбо”. Водачът на листата на Коалиция за България покани на мохабет представителите на медиите. Журналисти и министърът си говориха за живота, за културата, за проблемите от живота и културата, и са хубавите моменти в живота и културата. Ламбо почерпи с еспресо, количка, сладки и ядки и показа на репортерите изложбата си от снимки, подарена му от БНТ за 60-годишнината му. “Нося си я навсякъде с мен.
Фото изложбата, подарена от БНТ за 60-годишнината на културния министър
Носи ми късмет”, поясни Данаилов. Той не скри, че преди няколко седмици е щял да събира възглавниците на Античния театър, нахвърляни на куп хаотично и изоставени на прищявките на времето. “Не може така. Ядосах се. Не трябва да съсипваме направеното”, допълни професорът. Той каза пред журналистите, че откакто министър се е специализирал в строителството и в сметките, въпреки че като ученик е имал само двойки и тройки по математика, а точните науки не му идвали отръки.
Пред клуб “Ламбо” на главната от днес има мини театрална сцена. Студенти на професора, вече получили оценки от него (за да няма сблъсък на интереси) правят кратки спектакли на определено време и радват минувачите.
Ламбо раздава автографи на фенки, очаква го вечеря с 1500 жени

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина