Внукът на цар Киро влиза в затвора отново

Актуално Новини Темида

Ангел Рашков бе осъден днес на една година и два месеца лишаване от свобода за шофиране след употреба на алкохол и упойващи вещества, след споразумение с прокуратурата 

Той остава 3 години без книжка и трябва да плати 3000 лева глоба

29-годишният Ангел Рашков, внук на Кирил Рашков, получи присъда от 1 година и 2 месеца лишаване от свобода от Районен съд – Пловдив днес. Магистратите му отнеха свидетелството за правоуправление на МПС за срок от 3 години и го осъдиха да плати глоба в размер на 3000 лева, след като одобриха споразумение между обвиняемия и Прокуратурата.

Припомняме, че роднината на ромския тартор бе арестуван на 12 юли т.г. да управлявал лек автомобил “Нисан” GTR, около 19 часа на бул. ”Цар Симеон” в нетрезво състояние. Дрегерът отчел 1.79 промила алкохол в кръвта, а по време на претърсване на автомобила униформените открили и иззели 350 таблетки “Ксанакс”.

Ангел питал полицаите, които са го спрели за проверка, дали вече им се е обадил началника, за да го пуснат, че да ходи да пие студен чай. До момента той има 24 наказателни постановления и 10 глоби за нарушения на правилата за движение по пътищата.

Припомняме, че Раков внук е изтърпял ефективно наказание лишаване от свобода за 2 години и 4 месеца по три престъпления – две за документни измами и едно за подхвърлен подкуп на пътни полицаи, които го спрели за проверка, по време на условна присъда.

Арестуваха внука на Цар Киро за шофиране в нетрезво състояние

Рашков – внук остава в ареста

Адвокатката на Ангел Рашков се отказала да го защитава малко преди днешното съдебно заседание

Внукът на Цар Киро пуца по гастрольори в Катуница

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.