АктуалноГрадътКварталиКриминалеНовини

Вандали угасиха елхата в парк Каменица – ВИДЕО

Група младежи са отрязали кабелите на коледното дърво в парк Каменица, това става ясно от публикация в профила на кмета на район „Източен“ Иван Стоянов. На видеоклипове от охранителни камери са заснети двама тийнейджъри, които пропълзяват в основата на елхата, а трети остава да пази отвън.

След няколко минути празничните светлини на дървото угасват, а вандалите пропълзяват обратно и си тръгват по живо по здраво.

„Големи „герои“, няма спор!!! Явно им пречи и коледният дух! Прерязали са кабела със светлините на Коледната елха! Обръщам се с призив към всички жители на „Източен“, пловдивчани и гости на града: Моля, нека да пазим всичко, което е направено, и е в полза на обществото! Нека посрещнем Коледа с усмивки! Весели празници!

P.S. Записите са предадени на 6-то РПУ! „Героите“ са разпознати!“ – написа райкметът Стоянов.

Припомняме, че светлините на коледното дърво в парк Каменица бяха запалени с тържество на 3-ти декември, а кадрите с вандалската проява са от 11-ти този месец.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина