Тотев: Листата е съставена от изключителни професионалисти в областта си

Актуално Власт Градът Избори 2021 Новини

Той изрази надежда в града под тепетата най-малкото да бъде повторен  резултата от 2017 г., когато ГЕРБ изпрати в Народното събрание петима свои представители

Областният координатор на ПП ГЕРБ в Пловдив-град инж. Иван Тотев внесе тази сутрин в 16-та РИК документите за регистрация на листата  с кандидати за народни представители за предстоящите парламентарни избори.  Водач на листата на ГЕРБ в 16-ти МИР е министър-председателят и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, следван от областния координатор на партията в града под тепетата инж. Иван Тотев.

„Регистрирахме листата на коалиция ГЕРБ – СДС за участие в изборите за 45-то Народно събрание на първа дата, на този хубав български празник и сме с позитивно настроение. Още повече, че листата е съставена от изключителни професионалисти в областта си. Голяма част от хората в нея и до момента са работили за град Пловдив. Имаме и нови предложения в гражданската квота – това са хора, които дават добавена стойност на листата. Водач отново е г-н Бойко Борисов и имаме всички предпоставки да очакваме един добър резултат на 4-ти април”, заяви областният координатор и кмет на Пловдив два мандата /2011-2019 г./ инж. Иван Тотев.

Той изрази надежда в града под тепетата най-малкото да бъде повторен  резултата от 2017 г., когато ГЕРБ изпрати в Народното събрание петима свои представители.

На някои от челните места в листата са председателят на местния парламент Александър Държиков, шефката на „Социално подпомагане“ Надя Танева. На осмо място е зам.-кметът по култура Пламен Панов. Четвърти в листата е Радомир Чолаков- един от най-приближените до пловдивския митрополит Николай хора. Той е от гражданската квота. Партньорът на ГЕРБ в изборите- СДС има човек на 15-та позиция в листата- Георги Липчев.

Ето и цялата листа на ГЕРБ-СДВ в 16-ти МИР – Пловдив-град:

 1. Бойко Методиев Борисов
 2. Иван Борисов Тотев
 3. Вежди Латиф Рашидов
 4. Радомир Петров Чолаков
 5. Спас Георгиев Гърневски
 6. Александър Милков Държиков
 7. Надя Росенова Танева
 8. Пламен Дочев Панов
 9. Христина Илиева Кашилска
 10. Стефан Иванов Шилев
 11. Вера Иванова Тоскова
 12. Гошо Димитров Къчков
 13. Спас Атанасов Шуманов
 14. Даниела Асенова Митова
 15. Георги Василев Липчев
 16. Николай Илиев Арабаджиев
 17. Мирослав Тенев Тенев
 18. Емил Георгиев Русенов
 19. Ели Георгиева Гатева
 20. Елена Петрова Тотолакова
 21. Симона Цветанова Николова
 22. Петър Георгиев Траянов
Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.