Тийнейджърът от Раковски е шофирал с 1.42 промила – ВИДЕО

Актуално Криминале Новини Темида
Атанас Илиев

Прокуратурата: Няма да бъде образувано досъдебно производство. Момчето не може да носи наказателна  отговорност

„На майката е съставена акт, колата е дерегистрирана. Случаят се поема от Детска педагогическа стая и местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни“, съобщи прок. Атанас Илиев

Наблюдава се тенденция на снижаване на възрастта при децата, употребили наркотици и алкохол, това съобщи заместник районният прокурор на Пловдив Атанас Илиев на извънреден брифинг днес, по повод новината, че полицията в Раковски тази нощ е реагирала на сигнал за ПТП с 13-годишен с алкохол зад волана.

Само за миналия месец има 400 осъдени лица за шофиране след употреба на алкохол и наркотици, добави той и заяви, че трябва да бъдат взети много сериозни мерки на всички нива.

Тийнейджърът е шофирал с 1.42 промила алкохол в кръвта, като самият той разказва, че е пил с приятели на обществено място бира – спортна площадка в градчето. Все още се изясняват подробностите около случая, но се знае, че момчето е взело ключовете на майка си, която е спяла, качило се е на колата ѝ и е потеглило към близкото село. Жената сама отглежда детето си.

Под тепето ви предаде на живо изявлението на Прокуратурата в страницата на медията във Фейсбук.

Подробности вижте във видеото.

 

Споделете ни във:

1 thought on “Тийнейджърът от Раковски е шофирал с 1.42 промила – ВИДЕО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.