Събарят тютюневия склад на Сточна гара

Актуално Градът Новини
тютюнев склад

Ограничават движението заради събарянето от 26 до 28 декември

Във връзка със събарянето на бившия тютюнев склад на бул. „Христо Ботев“ преди Бетонния мост от 26 до 28 декември включително (от събота до понеделник) се въвежда временна организация на движението. Това съобщиха от ОП „Организация и контрол на транспорта.

Северното платно на „Христо Ботев“ се затваря в участъка от кръстовището с улица „Авксентий Велешки“ в посока запад – до края на предвидената за разрушаване сграда.

Шофьорите на автобусите от градския транспорт са предупредени да карат бавно и внимателно. От „Организация и контрол на транспорта“ призовават всички участници в движението за повишено внимание.

Споделете ни във:

6 thoughts on “Събарят тютюневия склад на Сточна гара

 1. Всеки ден минавам през това място, грозна гледка след неразбиране между две мутри. Сега поне има шанс да се изгради нещо по-красиво на това знаково кръстовище, но там ще се сбият много инвеститори на едно място, явно има много пари за пране още.

 2. И сега какво следва : МегаХотел, МегаОфис гротеска или грозна дупка, чакаща " мастити италиански инвестори" ..?!! каза:

  Отиде си голяма част от живата история на Пловдив , бандитите и алчните властимащи съсипаха всичко оригинално и истинско, замениха го с бутафория и стиропор – но за милиони пари, откраднати пак от клетия гражданин.

  1. Господа идиоти трябваше да падне върху нечия глава или кола за да се срути ????? Големи патриоти сте за тия складове….Заведете децата си в музеите на Левски Ботев и Вазов . За тия складове умрели няма какво толкова да се научи

   1. Точно така е! Българинът само може да прави навъпреки, да казва не и да се дърпа като магаре – затова е оживял. Но и затова няма нищо да се случи в тая държава и накрая ще останат я 4, я 5 милиона души (кой забегнал в чужбина, кой му паднал тухла на главата).
    Друг е въпросът коя мътра ше построи там хотел или т.н., вместо социални жилища…

   2. А Вие, ако сте патриот, ще застанете на страната на културното си наследство, а не на мутренските апетити за сочно парче от Вашия град. Ама истинският патриот знае и други освен Ботев, Левски и Вазов, защото е чел малко след шести клас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.