Стефан Янев за новата вълна на Ковид-19: Мерките максимално да не пречат на бизнеса и на нормалния живот на хората

Актуално Гласове Избори 2021 Новини

Служебният премиер Стефан Янев заяви пред журналисти във Варна, че процеси с развитието на пандемията от коронавирус трябва да бъдат управлявани от Министерството от здравеопазването и специалистите.  „Моят призив е да проявяват достатъчна гъвкавост, така че каквито и да са мерките, максимално да не пречат на бизнеса и на нормалния живот на хората“, заяви министър-председателят.  Премиерът изтъкна, че е нужно да се намери необходимият баланс между грижата за здравето и мерките за борба с коронавируса.

В отговор на медиен въпрос за възможността отново да оглави служебно правителство Стефан Янев изтъкна: „Нека не коментираме хипотези, които предстоят да се решават в следващите няколко седмици“. Министър—председателят подчерта, че  партиите имат достатъчно време да проведат разговори и да преценят какво е необходимо за съставяне на стабилно правителство.

Министър-председателят Стефан Янев, който бе гост на тържествен ритуал по присвояване на първо офицерско звание на курсантите от Випуск 2021 „Георги Стойков Раковски“ на Висшето военноморското училище „Н. Й. Вапцаров“.

Споделете ни във:

1 thought on “Стефан Янев за новата вълна на Ковид-19: Мерките максимално да не пречат на бизнеса и на нормалния живот на хората

  1. Министерство на здравеопазването?Има ли такова в Бг?Задачата му е да храни лекарите а не да лекува хората

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.