Актуално

Шефът на СПООР излиза в пенсия след разпит

Павел Костадинов е собственик на джипа, с който се опита да избяга двойният убиец от Въча Виктор Траянов

Обърнатият джип край Въча
Обърнатият джип край Въча
Висшият полицай Павел Костадинов, с чийто джип се опита да избяга двойният убиец от Въча Виктор Траянов, ще излезе в пенсия до броени дни, разбра се днес. Началникът на СПООР сам е подал рапорт за пенсиониране и никой не го е натискал за решението му. Информацията потвърди шефът на пловдивската полиция Тодор Чонов. Костадинов бил на разпит във връзка с кървавата драма в Смолян преди няколко дни и веднага след това взел решение да се раздели със системата.
Минути след убийството във водите на Въча килърът Виктор Траянов яхна високопроходимото возило в опит да се омете от бившия Антонивановци, но го обърна по черния път към шосето и продължи пеш, преди да бъде арестуван. Оказа се, че всъдеходът Тойота Ленд Крузър е на полицейския шеф Павел Костадинов. Началникът на спец подразделението към пловдивската полиция дал за ползване джипа на бившия митничар и домакин на кървавото меле Валентин Пеев, с когото са приятели. Костадинов харизал японския звяр на младия бизнесмен да го ползва за товарна кола, с която да кара стока и материали до плаващата къща. Според мотомани, цената на Ленд Крузера е поне 20 бона.
Според стопани на плаващи къщи във Въча, Костадинов ходил край язовира редовно на риболов с приятели, като най-често му домакинствал Валентин Пеев. Знае се още, че ченгето е запален фен на мощните мотори.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина