Актуално

Съдът: Митьо, върни парите

Христолов трябва да върне 719 286 лв.

Скоро 'Ботев' може да се освободи от Димитър Христолов
Скоро ‘Ботев’ може да се освободи от Димитър Христолов
Точно 719 286 лева трябва да върне собственикът на Ботев Димитър Христолов на столичните бизнесмени, които не успяха да купят клуба през декември 2008 година. Босът на „канарчетата” трябва да възстанови в двоен размер платено капаро от 200 бона и отделно 319 286 лева финансова помощ, отпусната на клуба през есенния полусезон.
Сериозните суми блеснаха, след като „Под тепето” се добра до Обезпечителна заповед, издадена от съдия Драгомир Драгнев от Софийски градски съд. Заповедта е на основание чл. 390, алинея 1 от Гражданско – процесуалния кодекс.
На базата на заповедта на съдията и на запорно съобщение съдия изпъълнител блокира вчера акциите на Димитър Христолов в ПФК Ботев 1912 АД. Наложен е запор и на сумите, които Христолов е вкарвал в клуба.
Оттук нататък вариантите пред собственика на Ботев са два. Или той възкановява парите на медийната кралица Ирен Кръстева, или рано или късно кляка и се разделя с акциите си в клуба. При втория вариант обаче Христолов вече няма да е човекът, който ще диктува условията за продажбата на „канарчетата”. Които мощно са се засилили към „Б” група. Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина