АктуалноГрадътИзбор на редактораМненияНовиниОбщина Пловдив

„Съюз за Пловдив“ се отказва от предстоящите местни избори

Партията на Дани Каназирева „Съюз за Пловдив“ няма да участва на предстоящите местни избори. Това заяви лично лидерката на структурата на специална пресконференция в присъствието на двама от другите общински съветници в организацията – Евелин Парасков и Гергана Стоянова.

Структурата, която е една от добре представените в местния парламент, няма да излъчи нито кандидат за кмет или районни кметове, нито листа от общински съветници. „За нас никога нито един пост не е бил на всяка цена. Нито една позиция не е била самоцел. Реших, че ако ще участвам лично като кандидат-кмет, ще бъде със сериозна подкрепа – осъзнавам, че в момента има голям мажоритарен вот за мен и подкрепа за партията, но понякога е по-добре да направиш крачка назад, за да се подготвиш за две напред“, коментира Дани Каназирева в последния ден, в който се подават документи за местните избори.

Със сигурност ще насочим нашите избиратели, които обикновено са в рамките на 10-15 000, защото е важно да се гласува и ще се борим срещу това те да останат по къщите си. Но при нас никога не е имало контролиран вот, коментира и Евелин Парасков. В трапезни схеми не сме участвали, а в момента с изключение на 2-3 кандидати, всички останали партии се борят за място и парче от баницата в общинския съвет. Ние се нуждаем от малко политически детокс, добави той.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Здравка , нещо откачи след като ББ я ползваше и изхвърли като тоалетна хартия . Имала 10 -15 хиляди гласа . Ами това са 6-8 общински съветника , пък не участва , странно . Здравке , приключи с политиката , то е ясно и на децата .

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина