Ръст на сватбите въпреки пандемията

Актуално Живот Новини

С над 15% се е увеличил броят на сключените бракове в Пловдив  през месец август тази година в сравнение с изминалата, съобщават от Радостни обреди. Въпреки ограниченията в броя на гостите в ритуалните зали заради епидемията от коронавирус, през месец август в град Пловдив са сключени 268 граждански бракове, в сравнение с 225 през 2019г.

„Септември месец тази година също е много натоварен. До този момент имаме 193 предвидени ритуала. Изнесените ритуали ще бъдат 61, а 5 са част от инициативата ни „Море от любов”, която организираме за поредна година заедно с Общински институт „Старинен Пловдив”, заяви директорът на ОП „Радостни обреди” Чудомира Пинджева.

В рамките на инициативата браковете ще бъдат сключвани като изнесени ритуали до фонтана на къща „Златю Бояджиев” в Стария град. Ритуалът ще бъде на цената на сключване на граждански брак в зала. Комплимент също така са и оркестър, украса от живи цветя и фотосесия в къща Хиндлиян.

През следващата година ще насочим усилията си да популяризираме сред бъдещите младоженци нестандартните сватбени ритуали, като рок сватбите, които организирахме на 1 юли, както и изнесените ритуали  на територията на забележителностите на града“ коментира директорът на ОП „Радостни обреди“ Чудомира Пинджева.

Споделете ни във:

1 коментар за “Ръст на сватбите въпреки пандемията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.