АктуалноГрадътКултураНовини

Родолюбци искат български паметник вместо Альоша

„Български родолюбци се събираме пред най-високия паметник в Пловдив, за да поискаме неговия демонтаж и заместването му с красив български паметник“. С това обявление членовете от две фейсбук групи „Война и мир“ и „Искаме български паметник“ канят на събитие на върха на Хълма на Освободителите този петък, 23 февруари.

Събирането ще бъде в 17:00 часа, като членовете ще изразят позицията си за премахването на Паметника на Съветската армия и заместването му с български такъв. Членове на тези общества са участвали и в инициативата за премахването на идентичния Паметник на Съветската армия в София.

В Пловдив Альоша все още доминира над града на върха на Бунарджика като разделя обществени и политически мнения дали трябва да остане или да бъде демонтиран.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

13 коментари

 1. Ще го формулирам така,че и борисовчетата,и петковчетата и другите отклоняващи вниманието съпартийчета да ме разберат /потребителите на ПАВ не са ми интересни/:
  Альоша и който и да е друг паметник са най-малкия проблем на Пловдив. По-добре да се организират мислещите Пловдивчани и да попречим на продължаващата съсипия на града ни.Всеки ,излизайки от дома си се сблъсква с поредния проблем.Пишете,искайте отговори, пускайте жалби,съдете !
  Не ви ли омръзна да сме най- мръсния град,да нямаме обществен транспорт,да презастрояват ,да променят облика на всичко.
  Напъплиха ни едни бръснарници дето…!?

 2. Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:– https://do.my/bluestone

  1. агент ПЕТКАН („петя“) е винаги прав -особено след като изтрезнее -какъвто е случая тук.

   (бакшишът е на гишето на касиерката в синксвио плик влево – нема нужда от докоменти)

   1. не съм Петкан!

    Аз съм нежна Петя (на преклонна възраст)/

    Многократно изнасилвана от Альоши, Алексеи и Александри Македонски.

    Лапам,, но не гълтам!

    Позор за ония, които НЕ ПОДСКАЧАТ НА ТЕПЕТО В ПЕТЪК

 3. Майните ще надхитрим шопа Андрешко, Ваше Превъзходителство!

  „АЙЛЯКус максимус“ сме в Румелията, ако сте чувалЕ; ZUSAMMEN сме и много рядко сме …together. В Европа сме …след БрЕКСИТ.

  Опаковане, пакетиране,

  СКРИВАНЕ НА СТАТУЯТА ВЪТРЕ ВЪВ НОВА ХУДОЖЕСТВЕНА ТВОРБА в Стил „ала Кристо“ още в 1992 беше отказано от световния българин понеже негов ПРИНЦИП беша да са непостоянни а временни, ефемерни, транзиторни. темпорални Проектите му.

  Както са сценичните изкуства и перформанси.

  В 2024 след смъртта му никаква пречка пред пловдивчани няма да скрият КОЛОСАЛНАТА СТАТУЯ В ПЕЛЕНИ. = Авангард бе, Ваше Превъзходителство!

  Чисто „българ…“ ПЛОВДИВСКО решение на поставената Задача! Андрешко от ШОПлука надхитрен от Майна Филибето!

 4. ДОБРОСЪВЕСТЕН РЕПОРТАЖ ЗА ТОЧНАТА БРОЙКА ОЧАКВАМЕ СЛЕД МЕРОПРИЯТИЕТО.

  ПОД ТЪПОТО ДЪЛЖИ СЛЕД КАТО СТАВА МИКРОФОН НА АГИТКИ ДА ИМ СЪБИРА МНОГОХИЛЯДНИТЕ ТЪЛПИ

  ПАТРИО-ШОВИ-НАЦИ-БУДАЛАЦИ

  ДА ДОКЛАДВА КОЛКО ТОЧНО СЕ ОТЗОВАХА = ДАЛИ 28,317 ГЛАВИ; ДАЛИ 317 ГЛАВИ ДОБИТЪК, ДАЛИ 17 = = = ИЛИ САМО 7, САМИТЕ ГЕНЕРАЛИСИМУСИ И ЗАМ-МИНИСТРИ, КОИТО ЩЕ СИ СТОЯТ НА ТОПЛО В ЩАБНАТА ПАЛАТКА ДЪЛБОКО В ТИЛА КОГАТО …ИМЕННО…?

  РОДОЛЮБЦИТЕ В ПРЕЗИДИУМА ДА НЕ ОСТАВАТ „АНОНИМНИ“!

  1. …СВИНЕТЕ ЗА ГЛАВНИТЕ БУКВИ, АМА СВИНСКОТО „ОФОРМЛЕНИЕ“ на ПодТеЛето претрупано с натруфени КРАСИВОСТИ задръства МОЯ дисплей и се пречка със запецнали „функции“ като непрогледното „КАПЧА“ което не спира Тайландския роБОТ- та друго отношение не заслужава

  1. Гордите родолюбци няма нужда да се стесняват.

   Гордо да си изброят имената ТУК КТМ СВОЯ ПРИЗИВ.

   Иначе кой Буда… Ахмак ша са юрне да им катери Тепето ф обявенио ЧАС – само да намери други Ахм… Будали НО БЕЗ ФЮРЕРИ?

   ИМЕНАТА са потребни и за оформяне на ПЛАТЕЖНАТА ВЕДОМОСТ

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина