Рашко от Столипиново – най-популярният абитуриент в държавата – ВИДЕО

Актуално Градът Живот Новини

Появата му със златна каляска на бала прикова погледите в Пловдив, а видеото и снимките на Под тепето обиколиха социалните мрежи и телевизиите  

Рашко, от пловдивския квартал Столипиново, се оказа най-популярният абитуриент от випуск 2022-ра, след като се появи на бала си с каляска в златно и червено, подвижна тонколона и жива музика, в понеделник вечерта пред хотел Тримонциум.

Видеото и снимките на Под тепето обиколиха социалните мрежи и телевизиите за 24 часа. Вижте репортажът от вечерта на стажант репортера ни Даниела Калчева – Каляски и жива музика за абитуриентите пред Тримонциум .

Там празнуваха зрелостниците от СУ „Найден Геров” в Пловдив, което според Нова тв било известно като Столипиновската Сорбона. В предаването „Здравей България“ гостуваха на близките на младежа на улица „Възход“ в квартала.

Дядото и бабата на зрелостника разказаха за почерпката на „кръгла маса“, синия костюм и положителните качества на внука си.

Дядо Ники с гордост и усмивка разправяше как с дъщерята платили 150 лева за разходка от 1-2 часа с каляската, която за пръв път излиза извън пределите на махалата. Подарил му и кола за завършването.

Внукът бил добър, учен, възпитан, работлив, хвалиха го роднините.

Самият Рашко не се появи в кадър, тъй като по това време имал час при нотариус за прехвърляне на колата.

Щастливата баба отправи апел към всички: Молбата ми е да му намерите една хубава работа на момчето, да го уважават.

Рашко има приятелка в Германия, но още не мисли за сватба.

Споделете ни във:

1 thought on “Рашко от Столипиново – най-популярният абитуриент в държавата – ВИДЕО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.