Актуално

Първият магазин на пловдивският бранд Philly отвори врати

Българските модни брандове се обединяват в общо помещение

Помните историята, която ви разказахме за четирима млади мъже, които се върнаха от Лондон обратно в Пловдив, за да гонят мечтите и целите си? Техните имена се свързват с вече добре познатите бунтарски тениски на Willie J clothing, чиято история можете да видите тук: 4 момчета се връщат от Лондон, за да правят бизнес в Пловдив. Още тогава ви загатнахме, за изненадата, която подготвят младите мъже, а тя вече е факт.

Те създадоха пловдивския бранд  за облекла Philly Apparel, който още от самото начало се радва на голям интерес. Марката Philly е създадена от Петър и Николай -“Джонито”, като от самото начало, познатите вече Димитър и Веселин, са били неотлъчно до проекта на приятелите си. За съжаление, поради стечение на обстоятелствата, Джонито напуска бранда година по-късно, но идеята просъществува и дори открива своето географско място – магазин в сърцето на пъстрия квартал Капана, намиращ се на ул. „Христо Дюкмеджиев“ 1.

Името на модната марка идва от старото название на Пловдив – Philly-бето. Цялата история може да прочетете в КАПАНА.БГ .

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина