Протестърите Асен Костов и Стойчо Андреев застанаха зад Мая Манолова в Пловдив

Актуално Градът Новини Политика

Бившият градски лидер на Воля Сузана Николова също е част от екипа на Изправисе.бг под тепетата

Протестърите Асен Костов и Стойчо Андреев, бившият общински съветник от ГЕРБ и градски лидер на партията на Веселин Марешки – Сузана Николова, са сред хората, които застанаха зад Мая Манолова, при откриването на офиса на движение Изпарвисе.бг в града на тепета днес.

 

Манолова бе посрещната с ръчно направена торта от симпатизантка, собственик на малка сладкарница и активистка срещу мръсния въздух в града.

Тя презентира активистите, влизащи в мрежата. Те се оказаха представители на различни граждански организации, с които явно ще се явява на предстоящите избори за НС от тукашните избирателни райони.

За Асен Костов и Стойчо Андреев Мая Манолова заяви, че подкрепя каузата им срещу застрояването на парка зад хотел Санкт Петербург още в ролята си на омбудсман. Същото се отнася и за инициативния комитет срещу кариерите над Белащица, чийто представители също присъстваха на отварянето на местния офис. Там бе забелязан и кмета на селото. На събитието присъства и активистът на Декомратична България Атанас Бояджиев.

На въпрос как се плаща за новия офис на бул. „Кн. Мария Луиза“, Манолова заяви, че средствата са от дарения и от членски внос и добави, че ако е нужно „в името на прозрачността по-късно ще покаже и договора за наем“. Тя уточни, че офисът ще се използва временно.

Споделете ни във:

3 коментара за “Протестърите Асен Костов и Стойчо Андреев застанаха зад Мая Манолова в Пловдив

  1. А, от къде изгрявало Слънцето… Тези двамцата явно се борят за постче. И какво излезе от протеста, стани да седна… Барабар с Чакъров и да го няма, не ви искаме!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.