АктуалноЗдравеНовиниПУЛС

През днешния ден са доказани още 19 нови случая на COVID-19, в Пловдив няма

2023 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния оперативен щаб, към 17 ч., днес, 12 май. През днешния ден са доказани още 19 нови случая – в областите: 3 в Благоевград, 3 в Перник и 13 в София. Лабораториите продължават да работят.

365 са лицата с потвърден COVID-19, настанени в лечебни заведения. От тях 51 са в интензивни отделения и клиники.

218 са медицинските служители, при които е потвърдена коронавирусна инфекция, или 11 % от всички установени случаи на COVID-19.

По отношение на общата картина: 981 от регистрираните у нас случаи на COVID-19 са на мъже и 1042 на жени. Средната възраст на лицата, при които е доказана коронавирусна инфекция, е 50 г.

Починалите лица, при които е установен COVID-19, са общо 95. В областната болница в Пазарджик е починал 43-годишен мъж с ДИК синдром и диабет. В МБАЛ Враца е починала 83-годишна жена от дома за стари хора в с. Гара Орешец. Пациентката е била със злокачествено заболяване и прекаран инсулт.

Само 4 положителни проби от над 600 теста в последната седмица в пловдивско

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Гражданският Регистър ГРАО е основният достоВЕРЕН източник за фактите Раждаемост / СМЪРТНОСТ по места и по седмици от ноември, за сравнение.
    Без „диагнози“ =обща цифра.
    Колко били „заразените“ никой няма откъде да знае докато не бъде тестирано поголовно ЦЯЛОТО население, и съотв. проследени контактните и изолирани носителите ПРЕДИ симптоми. Даже хитрите корейци, които агресивно предотвратиха първата „вълна“ сега докладват огнища на ВТОРА инфекция, и дори ПОВТОРНА =имунитет не се придобивал.
    Полит-коректното шикалкавене дава подробности.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина