Потвърдено: Христо Иванов води листата на Демократична България в Пловдив, втори е Манол Пейков

Актуално Гласове Градът Избори 2021 Новини
Христо Иванов

На трето и четвърто място са Владимир Славенски и бившият директор на Математическата Ивайло Старибратов

Общинските съветници от обединението вероятно остават в Пловдив

Христо Иванов ще е водачът на листата на Демократична България в Пловдив. Даденият анонс от съпредседателя на политическото обединение в интервю за Под тепето преди три седмици бе потвърден от наши източници днес. Утре листата ще бъзе официализирана в 16 МИР, като по наша информация в нея попадат предимно хора без тежко политическо CV.

Манол Пейков

На второ място ще е издателят Манол Пейков. Трети, от квотата на ДСБ, ще е политологът Владимир Славенски. А на четвърто място е дългогодишният директор на Математическата гимназия Ивайло Старибратов.

Ивайло Старибратов

Умишлено извън листата или на трудноизбираеми места в нея са лицата на Демократична България в местната политика- общинските съветници от обединението. В нея няма да присъства един от най-активните старейшини от началото на мандата на този общински съвет Йордан Иванов.

„ Аз оставам в Пловдив. Оставам на мястото, на което ме пратиха пловдивчани с гласуваното доверие на местните избори преди година и половина. Няма да бъда кандидат за народен представител. Благодаря за десетките обаждания и направени номинации. Аз избирам да продължа да работя за изпълнение на дадените обещания за Пловдив, както съм го правил до момента”, написа преди минути във Фейсбук Йордан Иванов.

„ А в Пловдив се очертава да се проведе парад на фалшивите обещания. Борисов, Нинова и сие ще обещават всичко за града. И нищо, което реално може да се случи в името на по-добър стандарт и среда за хората. Нищо, което може да промени начина, по който държавата функционира, тоест не функционира в интерес на гражданите.

Единствено ние от Демократична България предлагаме финансова децентрализация. Това означава парите да остават там, където са изработени. Това означава всички ние да имаме контрол върху публичните средства, върху нашите пари от данъци, защото няма да се раздават от прозореца на джипката, а от най-близката до гражданите власт – местната власт. Това означава да спукаме гумите на джипката. Нека го сторим. Заедно. Това, че оставам на поста, за който са ме избрали пловдивчани, означава само, че трябва да работим още по-здраво, за да има Пловдив силно реформаторско и демократично представителство и в Народното събрание. Да се залавяме за работа”, написа още в профила си в социалната мрежа Йордан Иванов.

 

Споделете ни във:

6 thoughts on “Потвърдено: Христо Иванов води листата на Демократична България в Пловдив, втори е Манол Пейков

 1. Е що няма нещо цицато ,да напълни око ,да повдигне фалоса и духа? Тея са ЛГБТ а аз съм супер стрейт ,така че моя глас го загубиха.

 2. Ицката иска да игра на няколко места едновременно, тей ли??? Ако може Пловдив, София, Бургас, Варна и т.н

 3. Ей това нефелното Славенски колко партии обиколи докато се намърда някъде да се нагуши. после ми говорете за честност и идеи хахахах тихичко, не ставате

 4. Може ли да ми се гади от новината за Бойкикиев?? Или е хранително натравяне?? Хм………………от Бойкикиев е!

 5. Благодарните пловдивски данъкоплатци ще гласуват за ДЕПУТАТСКИ ИМУНИТЕТ ЗА МАНДАТ – ТРИ (ДО ДАВНОСТ!)
  на любимия идеолог, партиен строител и властелин инджинеринг ИМПЕРИАЛиста мамин ТОТЕВ.
  Никакви изключения! Разследването от Зико не доказа КРАЖБИ.
  ––––––––––-
  Благодарните пловдивски данъкоплатци ще гласуват за ДЕПУТАТСКИ ИМУНИТЕТ ЗА МАНДАТ – ТРИ (ДО ДАВНОСТ!)
  на любимия идеолог, партиен строител и властелин инджинеринг ИМПЕРИАЛиста мамин ТОТЕВ.
  Никакви изключения! Разследването от Зико не доказа КРАЖБИ.
  –––––––
  Урраа! Към блестяща изборна ПОБЕДА!

 6. Хората без „тежко политическо CV“ що се бутат в политиката? И сега какво, всички депутати ли ще стават? То верно, че летвата е супер ниска, ама….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.