Актуално

Поддържат порно индустрия с гей изпълнения от Пловдив

Една от пловдивските звезди в гей порното
Една от пловдивските звезди в гей порното
Разбитото вчера от антимафиоти порно студио е част от цяла индустрия за розови филми за “левичари”. Пред камерите мъжествеността си са пъчили доста родни гей “звезди”, които обаче са били познати само на хомосексуални общонсти във Франция. Задържаният французин Жан Ноел Рене Клер е ръководил цялата схема. Неговото име носи и порно компанията, под чиято шапка са се заснемали филмите. Ти били продавани в DVD формат в специализиран френски сайт за гей порно. На актьорите се е плащало по сто кинта хонорар за близо час работа пред камерите. Един от пичовете, който си вири бастуна пред камерите е пловдивчанинът Славчо, който е вторият задържан в акцията от онзи ден. Освен смуглия артист, в нелицеприятни извратении са участвали още няколко пловдивчани, повечето от които са цигани.
Със стъпването на българския пазар Жан Ноел Рене Клер си ангажирал представител- Валентин Тодоров от Бургас. Той бързо ангажирал за педерасткото порно седем нашенци, които се раздавали пред камерите за някой и друг лев. Младежите били привличани с обяви в интернет и профили в сайтове за запознанства.
Машината заработила, а от България започнала да се бълва мощна порно продукция, която се продавала във Франция на сайта jnrc.fr. Там могат да се открият и повечето от нашенските гей порно звезди, по които въздишат френските хомосексуалисти. Филмите са нискобюджетни, тип аматьорски. Последното студио на компанията е разбитата от ченгетата порно работилница на улица Благовест 2А. Първите пловдивчани с роли в лентите са Живко и мъж с псевдоним Жил, и Теодор.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина