АктуалноГласовеГрадътМненияНовиниСпортСпортен Пловдив

ПИМК гарантира: Колежа ще e с 4 трибуни с 18 777 места

В момента тече препроектиране на стадиона

„Ще изпълня всички ангажименти,“ каза собственикът на компанията Илиян Филипов

“Стадион „Христо Ботев” ще бъде с 4 трибуни, 18 777 седящи места и с възможност за взимане на лиценз за Efbet лига при приключването на Етап 1”, това заяви собственикът на фирмата изпълнител на реконструкцията на Колежа Илиян Филипов.

Припомняме, че по-рано от Сдружението на Ботев разпространиха съобщение, че Община Пловдив отказва да се ангажира публично и писмено с обещанието си за четири трибуни при приключване на първия етап.

Собственикът на ПИМК обаче заяви, че всичко, което е поел като ангажимент ще бъде изпълнено. След първия етап стадионът ще може да получи лиценз с 4 трибуни, уточни той.

„В момента тече препроектиране на стадиона, за да направим промените с прехвърлянето на съблекалните, мокрите помещения и другите спомагателни обекти. За това се иска технологично време. Не знам откъде идват притесненията, като се надявам някой умишлено да не внася напрежение. Има две неща, които не зависят от мен – седалките и терена. Решението за това трябва да се вземе от Община Пловдив. Всичко друго до последния детайл, ще бъде изпълнено от нас, както го заявихме”, коментира Илиян Филипов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина