Актуално

Отличник закла баща си в съня му

Жулиен първо накълцал с нож татко си Митко, после го подкарал с тесла


Брутално отцеубийство шокира ченгетата. 17-годишен тийнейджър хладнокръвно закла баща си в съня му. Прокарал острието през шията му, след като го намушкал десетки пъти по тялото, а за сигурност завършил зверството си с тесла. Буквално размазал главата на татко си със сечивото. Кървавата драма се случи в апартамент на улица Димитър Талев. Около 4 часа сутринта Жулиен грабнал кухненския нож, вмъкнал се в спалнята на баща си Митко Петков и се опитал да го разфасова. 59-годишният мъж издъхнал бързо от кръвозагуба и според криминалисти не се е мъчил дълго от “синовната обич”. Прободните рани в областта на корема и шията на Митко били безбройни. Той е издъхнал още преди Жулиен да го почне с теслата. Според полицията, отношенията между баща и син са били изострени и често двамата са се карали, като последният скандал е бил вечерта преди убийството. Тийнейджърът е задържан в ареста на Първо РУП за 24 часа. Тепърва ще се изяснява какви са мотивите за жестокото убийство. Съседи на Жулиен и Митко са в тотален шок. Те са категорични, че младежът никога не е проявявал агресия, явно е задържал злодея в себе си и изведнъж е влязъл в черна дупка.
Момчето е лидер на своя клас в училище Константин Величков и е един от топ отличниците на школото. Бележникът му е пълен с шестици, дори взима стипендия за отличен успех. Освен силен ученик, той е силен и в спорта. Сред най-добрите баскетболисти и футболисти на училището е.
Момчето и баща му живеели сами. Майката напуснала семейното огнище, още когато Жулиен бил на 2 годинки. Митко бил зоотехник по професия, но отскоро бил безработен. Доходът на семейството идвал от апартамента в Тракия, който големият Петков давал под наем. Според версиите, именно финансовите проблеми довели до кървавата развръзка. Преди известно време таткото продал автомобила си на приятел на Жулиен, но онзи не изплатил цялата сума. Това изнервило положението и изострило отношенията между баща и син. Митко започнал да навиква сина си за неизплатените пари за колата, а синът се изнервил. Другата версия е, че таткото водил жени в къщи.
Личностната характеристика на Жулиен в училище е повече от перфектна. Никой не вярва, че кроткият отличник е направил на кайма баща си в съня му. Тийнейджърът почти няма неизвинени отсъствия, активен член на ученическия съвет е, харесван е от мадамите в училище.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина