Актуално

Ново: На какво да заложим днес


Константин Лапавичев
ПРООГНОЗИ НА ПОД ТЕПЕТО

Кризата добива все по-сериозни размери и поради тази причина podtepeto.com ще се опита да помогне на своите читатели да подобрят финансовото си състояние чрез залози на спортни събития.

За днес сме се спрели на следните мачове от 19 ч.:

1.Йънг Бойс – Локомотив Мездра

Прогноза: над 3.5 гола , среден коефициент @1.75

Контрола, която ще се играе в Швейцария. За домакините ще липсват 9 играчи, които са заети с националните си гарнитури. Локомотив Мездра пък от своя страна са отбор от средно ниво в България, вкарват и получават доста. В такъв приятелски мач се предполага, че треньорите ще използват много резерви, играта ще е отворена и отборите ще си разменят често голове.

2. България – Шахтьор Донецк

Прогноза: над 2.5 гола, среден коефициент @1.95

Приятелски мач, който ще се играе в Анталия след пропадналата контрола на нашите национали с Боливия. 13 футболисти от Шахтьор ще липсват поради заетост с националните им отбори. В отбора на България също има сериозни липси, като Бербатов, Божинов и доста основни защитници. Това предполага експерименти в защита и ротация на състава. Очаква се стари кадри от полузащитата като Петров и Ангелов да бъдат върнати назад и това може да доведе до редица неразбирателства. Обиграването на нови момчета, многото смени на играчите както и желанието им да се докажат предполага доста голови положения и резултатен двубой.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина