Нова изненада: От областна администрация съобщиха, че Ангел Стоев остава на поста си

Актуално Власт Избори 2021 Новини Под ножа

След изненадващото правителствено решение за освобождаването Ангел Стоев от длъжността Областен управител вчера, днес дойде ред на нов сюрприз, този път от самата областна администрация. От там изпратиха съобщение до медиите със заглавие с главни букви „АНГЕЛ СТОЕВ ОСТАВА НА ПОСТА СИ“.

От там допълват, че ръководството на Областна администрация на област Пловдив продължава да работи в състав: областен управител – Ангел Стоев, заместник областни управители – Даниела Николова – Кършева и Иванка Петкова, главен секретар – Георги Янев, връзки с обществеността – Весела Балева. „Основни приоритети в работата на екипа са подготовка и произвеждане на честни и прозрачни избори за президент и вицепрезидент и за Народно събрание, както и провеждане на държавната политика на регионално ниво, отчитайки местния интерес“, пишат от областна управа.

Вчера правителствената пресслужба съобщи, че на заседанието на Министерски съвет е прието решение, с което се освобождава Ангел Стоев от длъжността областен управител на област Пловдив,  а на поста се назначава Даниела Николова-Кършева.

Минути, след като от областна администрация поднесоха изненадващата информация, че освободеният вчера областен управител от днес отново е на поста си, бе съобщено, че Ангел Стоев свиква Областния оперативен щаб по повод усложнената епидемична обстановка утре.

 

Споделете ни във:

1 thought on “Нова изненада: От областна администрация съобщиха, че Ангел Стоев остава на поста си

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.