АктуалноГласовеГрадътИзпод тепетоМненияНовиниПод ножа

Никой не реагира при сигнали на 112 за автомобилния ад в Стария град

Проблемът с паркирането в Стария град, за който ви информираме в поредица от материали, става все по-сериозен и видим. След днешната ни публикация за хаоса в архитектурния резерват, породен от множеството спрени навсякъде автомобили и безсилието на общината да се справи със ситуацията, наши читатели ни изпратиха сигнал по темата.

Става въпрос за безпардонно паркиране пред хотел-ресторант „Петър 1”.  От сигнала разбираме, че дори при сезиране на институциите, те не реагират.

„При 2 подадени сигнала на 112 така и никой не пожела да дойде. Явно за клиентите на ресторант „Петър 1“ законите не важат!”, пишат читателите ни.

А ние ще продължим да следим темата и ще проверим дали от общината ще направят нещо, за да променят ситуацията.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Целият център е окупиран от пришълци с огромни коли. И всеки следващ ден става по–зле. Пък и нагли, спорят с живущите там, които са си платили за синя зона. Не се спазва и еднопосочното движение по малките улички. Санкции – йок. Безсилни сме, освен да се оплачем на арменския поп. Той поне ще ни съчувства.

  2. И около Новотела е същата работа. Пълно безхаберие от страна на институциите! Никаква заинтерисованост от тяхна страна след подадени сигнали за паркиране по тротоари и след забранителни знаци!

  3. = https://plovdiv-online.com/news/culture/premiera-na-nacho-on-my-mind-ot-anton-baev/ =
    МУТРИфикацията на ТриХълмието почна с МЕХАНАзиране, ресторантизиране и хотелизиране; с обезлюдяване и изселване на древни достойни фамилии КОРЕНЯЦИ от озлобени пришелци комплексари като станимаклията НАЧО.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина