АктуалноГрадътКриминалеМненияНовиниПод ножа

Непълнолетен припадна в Бушидо след алкохол и райски газ

17-годишно момче е припаднало след употреба на алкохол и райски газ. Инцидентът е станал в нощта срещу събота в дискотеката, в която преди седмица бе проведена шумна полицейска акция, предизвикала протести на граждани и ресторантьори, съобщава БНТ.

От охраната на Бушидо са помогнали на момчето и са извикали незабавно Спешна помощ. Непълнолетният е откаран в лечебно заведение в безсъзнание. Няколко часа по-късно е стабилизиран и изписан. В момента е в добро състояние. Тестовете за употреба на наркотици са отрицателни, но е установен алкохол в кръвта. Баща на момчето е известният в близкото минало футболист на „Ботев Пловдив“ Георги Какалов.

От полицията са образували досъдебно производство. Според закона продажбата на райски газ в закрити помещения на непълнолетни лица е строго забранена.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Под звуците на гюбека всичко е възможно. Според мен не е било ни алкохол, ни райски газ , а просто млад дервиш е изпаднал в транс по време на ритуален танц. Само не знам що за глупаво име е Бушидо. По-добре да го нарекат Джамия или нещо такова.

  2. Мила родна картинка! След вчерашния протест на собствениците на това заведение, обяснявайки колко им е изрядно всичко, непълнолетен припада от райски газ и алкохол. Всеки който ходи по нощни заведения знае какво се сучва в тях и намерената 1 цигара марухуана е смехотворно. Но поне с възрастта може да се сложи някаква граница. Няма да останат без клиенти в чалготеките, ако не продават алкохол и наркотици на ученици.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина