АктуалноЖивотНовини

На Пампорово вече има сняг, курортът се надява на силен сезон

На Пампорово вече има сняг, което дава надежда за силен ски сезон. Курортът вече се стяга за откриването му, което по традиция ще се случи в средата на декември. Бялата покривка се натрупа вчера, но се задържа заради минусовите температури. Вчера измерената минимална температура в курорта тази сутрин е минус 6 градуса, според данни на Планинската спасителна служба.

Припомняме, че предвид сложната икономическа обстановка в страната, нарастващите разходи, инфлация и несигурност Пампорово АД даде възможност на своите гости за финансова предвидимост на своята почивка, като активира и пуска в продажба нов вид ски карта на миналогодишните цени.

Името й е „Select“ и е с отворени дати за ползване през зимния сезон. Предлага се за половин, 1, 2, 3, 4, 5, 6 и 7 последователни дни и може да бъде закупена предварително, но без фиксирани дати, запазвайки гъвкавостта на ползване, в избран от ползвателя период през зимния сезон. Ползването на ски карта „Select“ стартира при първото преминаване през който и да е турникет в ски зоната и през който и да е ден, считано от официалното откриване до официалното закриване на ски сезон 2022/2023 в Пампорово.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина