Можело значи: Затварят частично бул. „Цар Борис III Обединител“ заради спектакъл на Античния театър

Актуално Гласове Живот Култура Новини
бул. „Цар Борис III Обединител

Феновете на музикалното изкуство под тепетата отдавна настояват за това

От друга страна, дори по една патрулка от двете страни на тунела по време на спектакъл горе, със сигурност ще намали скоростта на преминаващите автомобили и дрифтиращите рокери, докато трае концерта

Временна организация на движението се въвежда във връзка със спектакъла „Нощ на звездите“ на Енчо Кирязов, който ще се състои утре вечер на Античния театър. Това съобщиха от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

При необходимост – от днес до 06:00 часа на 29 юли (четвъртък), западното платно на бул. „Цар Борис III Обединител“ ще се затваря за движение в отсечката от края на южната страна на тунела до кръстовището с ул. „Патриарх Евтимий“. Това се налага, за да се осигурят паркоместа за разтоварване и товарене на сценична и телевизионна техника.

От „Организация и контрол на транспорта“ призовават участниците в движението за повишено внимание.

Припомняме, че през април в интервю за Под тепето Световноизвестният тенор Хосе Кура заяви относно прекрасния ни Античния театър.

“И отново си дадох сметка колко е красиво това място и колко магично. Да, видях и булеварда отдолу, който е хубаво, ако може да се затваря по време на спектакли, като се обърна към Общинската управа на Пловдив.

Феновете на музикалното, и в частност на оперното изкуство, също отдавна настояват за това.

Явно е необходима организация и желание, за да се случат нещата, щом като от фондацията на Енчо Кирязов успяха да го постигнат.

От друга страна, дори по една патрулка от двете страни на тунела по време на спектакъл горе, със сигурност ще намали скоростта на преминаващите автомобили и дрифтиращите рокери, докато трае концерта.

Споделете ни във:

1 thought on “Можело значи: Затварят частично бул. „Цар Борис III Обединител“ заради спектакъл на Античния театър

  1. Хм, интересно е наистина – единият обект, изключва другия. Въпреки, че са създавани приблизително, по едно и също време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.