Актуално

Младите ни надежди в кикбокса заминават за Македония

Европейското първенство по Кикбокс а кадети на WAKO (World Association of Kickboxing Organizations) в Скопие, Македония ще се проведе от 2-ри до 10-и септември.

СК "Терес", Пловдив е подготвил и изпраща двама от своите бойци, да премерят сили с най-добите кикбоксьори от цяла Европа.

При най-малките (възрастова група 13-15 години) Черкез Илиев ще се бори за медал в стил "Лайт контакт". Черкез е републикански шампион в този стил за 2017 и вице-шампион за миналата година.

В един от най-тежките стилове "Фул контакт", Ивайло Панев ще се опита да покори Европейския връх. Ивайло е многократен вицешампион на България в различни стилове.

И двамата бойци преминаха през усилена подготовка за това първенство. Част от подготовката им бе лагер с националния отбор на България, който се проведе в края на миналия месец. Предстоят заключителните щрихи в подготовката им и на трети септември бойци придружавани от техния треньор Николай Драганов ще заминат за македонската столица.

"Надяваме се младите ни бойци да се представят на ниво и да прославят не само клуба и града ни, но и България! Пожелаваме им да се завърнат с най-високите отличия!" – коментира треньорът.

“Бихме искали да благодарим на всички, които ни подкрепиха и подпомогнаха подготовката ни за този голям турнир! На първо място благодарности към самите състезатели, че изтърпяха този тежък режим на подготовка! Огромни благодарности и към родителите за подкрепата, която ни оказаха!

Без подкрепата на всички вас участието ни на това състезание не би било възможно. Благодарим! – добави още треньорът.

Вижте част от подготовката на бойците от СК ”Терес” за това първенство:

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина