Министрите на отбраната на България и Испания идват в Граф Игнатиево

Актуално Изпод тепето Новини

Ще инспектират съвместното изпълнение на задачи по охрана на въздушното пространство от българските и испанските ВВС

Снимка: Радио Пловдив

Министрите на отбраната на Република България и на Кралство Испания  Стефан Янев и Маргарита Роблес ще инспектират съвместното изпълнение на задачи по усилена охрана на въздушното пространство на страната ни от българските и испанските военновъздушни сили. Утре двамата министри ще посетят авиобаза Граф Игнатиево и ще проведат срещи с военнослужещите от военновъздушните сили. В посещението ще участват началниците на отбраната на Република България и на Кралство Испания адмирал Емил Ефтимов и адмирал Теодоро Лопес Калдерон.

В рамките на работното посещение на испанската делегация в нашата страна министър Стефан Янев и министър Маргарита Роблес ще проведат среща, на която ще обсъдят сътрудничеството в областта на отбраната между двете страни.

Споделете ни във:

1 thought on “Министрите на отбраната на България и Испания идват в Граф Игнатиево

  1. Милиони за американските боклуци ф16 и насреща чужда армия срещу Русия която ни спаси от 500г Турско робство.БРАВО НА ЕВРОБАРДАКА И ПОСЛУШНИТЕ НИ МИНИСТРИ.МАСОВИТЕ ПРОТЕСТИ НЯМА ДА СЕ РАЗМИНАТ И ЩЕ ИЗЛЕЗНЕМ ОТ ТОЗИ АМЕРИКАНСКО-ЕВРОПЕЙСКИ ГЕНОЦИД КОВИД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.