Кметът за Сахат тепе: Ако реагираме само протестърски, доникъде няма да стигнем

Актуално Гласове Новини Политика

Може би имат право, че не е поднесено както трябва или много бързо се случват нещата, но и не е редно за всяко нещо да се организира протест, смята Здравко Димитров

„ Някои хора искат да се случват хубави неща в Пловдив. Други хора имам чувството, че не искат да се случват. Ако реагираме само протестърски, до никъде няма да стигнем. Прави, че искат визуализация, за да видят какво ще се случи. Искам да разбера ако нещо бъде представено и им хареса как ще реагират”, коментира днешния протест за Сахат тепе пред Дома на културата кметът Здравко Димитров.

„ Може би имат право, че не е поднесено както трябва или много бързо се случват нещата. Съгласен съм. Затова имах и разговор с кмета на „Централен”- защото той бърза, защото иска да стане. Обещали сме да има гласност, да се знаят нещата, какво следва, да има чуваемост, да има предвидимост. Но и не е редно за всяко нещо да се организира протест и на въпреки все да се ходи. Това е непродуктивно”, допълни той.

И подчерта, че стария бюфет-ресторант на Сахат тепе е бил един от знаковите обекти в миналото.” Както е Тримонциум, както е горе бюфетът на Бунарджика, както и Големия Бунарджик, който не можа да бъде възстановен. Това са все неща, които младото поколение не ги знае. А до горе са се качвали файтони. Какво по-хубаво от това да бъде възстановено във вида, в който е било”, каза още градоначалникът.

Споделете ни във:

6 коментара за “Кметът за Сахат тепе: Ако реагираме само протестърски, доникъде няма да стигнем

 1. Изгодно предлагаме за всевъзможни “инициЯтиви” за общото благо като Асансьори и Зъбери на Небета; Аркади на Източни Порти; Бутане на “Партийни” Администрации и т. н. АГИТКА ОТ ДУЗИНА ВЪЗТОРЖЕНИ ОДОБРЯВАЩИ ПОДКРЕПИТЕЛИ на изгодни цени по споразумение. (За ОДОБРИТЕЛКИ С ТЕХНИТЕ ОДОБРИТЕЛЧЕТА допълнителните бройки оскъпяват 166%!).

  За звукови ефекти, скандирВане на Лозонги, крясъци, пцувни, както и стерео-РАП надценката е само символична. Обаче за вратовръзки, бели якички и бомбета таксуваме ДВОЙНО.

  Не отлагайте, наесен през Втора Вълна Пандемия тарифите поскъпват. Сега е моментът за Вашето РАЗРЕШИТЕЛНО – докато спи Градът!

  (ДЕбеЛЯН БЕЙевски, Д.П.С. =Далавера Привилегия Салтанат ЛТД)

  1. Спестете си разноските, колеги съ-партийци ЗАМ-ове, РАЙ-ове = при първо повикване под строй довеждам Отбор Юнаци / Юнакини Първи Хубавици (и блондинки има!) на брой нЕкъде към 80 (осемдесет словом) заплатаджии под моя команда.

   ВсЕкакви Катедрали върху Джамбаза,

   ВсЕкакви идеологии по всЕко Тепе!

   Ваш талавизионен Грознев.

 2. Дали ще има кръчма на Сахатя – голям праз…Не минавате ли по “Иван Вазов” или по “Авксентий Велешки” и си трошите колите и пломбите по разбитите павета…Да изокам пак и за Кукленско – ужасът си продължава…Айляка гледа като разбуден от махмурлук, ако си намали айляците наполовина – може пък и за нас простосмъртните нещо да си оправи…

 3. “…разговор с кмета на „Централен”- защото той бърза, защото иска да стане…” ЗАЩОТО ЩЕНИЯТА НА ТОЯ-ОНЯ ГЛАВАТАР СА ПО-ВАЖНИ.

  ЧЕ “ЦЕНТРАЛЕН” КлЕТ ИСКА БЪРЗО ДА ЦУНЕ (“ДА СТАНЕ”,ах!) не значи изобщо че решението е окончателно. “Имало” т’ва, имало он’ва – ами то имало е и Римска Империя с коскоджамити юриспруденция, философия, изкуства, легиони армия, магистрални пътища, ама . . . бешело.

  Казват ти хората, че няма нужда от още кръчми (по Капани, по тепета) и че следва да поддържаш и Сахата и Джендема в добро ОЗЕЛЕНЕНО състояние = никакви постройки освен тоалетни, никакви бетони (Алепу?). Да се затревят “игрищата” вместо да ги раздаваш!

  Искал бил да стане – как не! НЕ СТАВА, казва Градът!

 4. БаскетБОЛНИЯТ МОЗЪКЛИЯ: “…Ако реагираме само протестърски, доникъде няма да стигнем…” АКО НЕ РЕАГИРА НА ПРОТЕСТИ, КОИТО ЦЕЛЯТ ДА МУ ПОМОГНАТ, ДА ГО ВРАЗУМЯТ, ДА ГО ОТКРЕХНАТ, ЧЕ ИМА ‘Г’Р’А’Ж’Д’А’Н’С’Т’В’О’ В СЕЛИЩЕТО === ТО ДАЛИ ЩЕ СТИГНЕ ДОНЯКЪДЕ (и то докъде точно?)

  Няма нужда да раздава тепетата на ОРТАЦИТЕ си (на Джендема едни “тенисисти” вече са се запретнати да СТРОЯТ, благоуСТРОЯват, “подобряват” комплексите на “ТенисКЛУБ” за по-първи заместник-кметове!) = отговорностите за поддръжка на тепетата са ОБЩИНСКИ. Точка.

  Щом не се справя, горкият, и щом не му влиза в микроцефала гражданският ПРОТЕСТ, тогава да задели от бюджета още една тлъста ЗАПЛАТА и да си покани някоя друга блондинка от софийските талавизии за ЗАМ-Клет по ТЕПЕТА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.