Здравко Димитров за днешната актуализация на бюджета: Няма драма със съветниците от ГЕРБ

Актуално Новини Политика

Вчера заедно обсъдихме пренасочването на 100 хиляди лева за анализ на сливането на общинските предприятия, обясни кметът

Общината ще отпусне 30 хиляди лева за билети за финала за Купата на България за фенове на Локомотив, ветерани и деца от ДЮШ

„ Няма бойкот на нашето предложение. Ние вчера се разбрахме”. Така кметът Здравко Димитров коментира приемането на актуализацията на бюджета на сесията на местния парламент, при което съветниците от ГЕРБ разместиха пера в предложението от екипа на градоначалника. Те прехвърлиха определените 100 000 лева за анализ на сливането на общинските предприятия „Градини и паркове” и „Чистота”.

„Вчера го обсъдихме и стигнахме до заключението, че има два доклада и не е необходимо да харчим излишно пари. Няма бойкот, няма драма. Вчера на среща го коментирахме, заедно с г-н Тотев. Сега отстрани не знам как изглежда”, допълни Димитров.

„ Действително има анализ от времето на Иван Стоянов. Ние също направихме анализ. Така че вчера на група решихме да ги спестим тези пари и ако се наложи, тогава да бъдат дадени, при това не в такъв размер. В никакъв случай няма да са сто хиляди. Средствата отиват за издръжка на администрацията, като ще решаваме тепърва как да се харчат. Както знаете 17 милиона са по.малкото събрани пари от началото на годината. Така че това е капка в морето. Ще разберете къде ще бъдат изхарчени. Няма да бъдат изхарчени недобросъвестно”, каза още по темата кметът.

В актуализацията на бюджета бе прието и предложението общината да осигури 30 хиляди лева за 2 хиляди билета за финала за Купата на България по футбол за крайно нуждаещи се фенове на Локомотив, ветерани и деца от ДЮШ.

Споделете ни във:

3 коментара за “Здравко Димитров за днешната актуализация на бюджета: Няма драма със съветниците от ГЕРБ

  1. Драма няма – далаверите си вървят. Калинките в Общината се множат. Данъците и цените растат.

  2. Как така ще се купуват билети с общински пари? Този въпрос не изисква ли поне обществено допитваме под някаква форма, за да се разбере дали пловдивчани са съгласни с техни пари да бъдат купени билети за тоя и ония (наши си хора) , пък то да беше накой сериозен мач на евротурнир, а то някакъв селски финал (няма значение дали ще е локо или ботев, цска или левски) .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.