Актуално

„Кауза Пловдив” внесоха документите си в ОИК

„Вярваме, че с участието си на местните избори поставяме още едно добро начало за развитието на града ни”, заяви кандидатът за кмет на коалицията и водач на листата за общински съветници Георги Титюков

Image title
Арх. Цветелин Цоневски, представляващ коалицията „Кауза Пловдив” и председател на ПП „Кауза България”, кандидатът за кмет и водач на листа за общински съветници Георги Титюков, председателят на предизборния щаб на коалицията Константин Георгиев и градският председател на „Новото време” Борис Николов внесоха днес документите за участие в изборите за местни органи на властта в Общинската избирателна комисия. „Вярваме, че днес поставяме още едно добро начало за развитието на Пловдив”, заяви Георги Титюков след внасянето на документите в ОИК. По думите на Цветелин Цоневски и Константин Георгиев кандидатурата на Георги Титюков и участието на коалицията по безспорен начин показват, че  в живота на страната и града ни влиза ново поколение млади политици.
 Припомняме, че три политически партии – „Кауза България”, „Новото време” и  “Общество за нова България”  се обединиха за общо участие в предстоящите местни избори и застанаха зад кандидатурата на Георги Титюков като кандидат за кмет. На 17 август в  голямата зала на емблематичната за годините на прехода сграда на демократичните сили на „Цар Асен”2 националните лидери на двете формации – арх. Цветелин Цоневски /“Кауза България”/ и Калоян Методиев /“Общество за нова България”/, и Борис Николов /председател на „Новото време” за Пловдив/ скрепиха официално с  подписи бъдещото си партньорство.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина