Какво е така и какво не е по сигнала за бутафорното паркомясто

Актуално Гласове Новини Разследване

Пянтовата конструкция не била дело на собственика на снимания автомобил

А тротоарът си бил частен

Нарочна клевета – така нарекоха близки на собственика на паркиралия автомобил, сниман в публикацията, “Може ли така? Да си спретнеш бутафорно частно паркомясто на тротоар?!”, сигналът подаден до редакцията ни в деня на вота.

Живеещи на улица Тракия са категорични, че изумителната конструкция е сътворена от работещи в съседен търговски обект и се намира на частна територия.

Въпреки че тази част е ремонтирана,  по време на реконструкцията на бул. “Васил Априлов” и има поставени антипаркинг колчета, тя попада в границите на парцел частна собственост, а не общинска, твърдят от квартала. По думите им е реконструирана с общински средства без собствениците да са питани за това и защото от там минава подход към клон на банка в съседната сграда.

Собственикът на хюндая от своя страна заяви за Под тепето, че снимките, които сме получили са стари, тъй като автомобилът му не се паркира в квартала от две седмици.

Според неговите близки, той е атакуван заради професията си.

Споделете ни във:

2 thoughts on “Какво е така и какво не е по сигнала за бутафорното паркомясто

  1. Като гледам има и други паркирани коли, не знам какъв е проблема, че е спрял в двора си! Защо се оглеждате само в тази кола?

  2. Не знам каква му е професията, но номерът му е „мутренски“….Паркирането му – също.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.