АктуалноБизнесБългарияГрадътНовиниРазследване

Панаирът, дупката, милионите… (ВИДЕО)

Източник: Свободна Европа

Почетният консул на Русия в България иска пълен контрол върху 350 дка земя в центъра на Пловдив. Четири правителства, двама премиери и няколко кмета работят, за да сбъднат желанието му. Историята е илюстрация за това как мрежите на влияние оплитат различни партии, за да обслужват частния интерес показва разследване на Генка Шекерова за Свободна Европа.

Цялата история, от влизането на Георги Гергов в панаира, до последното развитие на така заплетения казус, можете да проследите във видеото на Свободна Европа. Панаирът, дупката, милионите и общото между Гергов, Борисов и Пеевски вижте тук:

Снимка на корицата: Георги Гергов, руският посланик Юрий Исаков (2008-2016) и Бойко Борисов. Снимката е от откриването на есенния панаир през септември 2011 година.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. По-принцип не долюбвам комунистите ,ала тук въпросът е има ли други в Булгаристан освен комунисти и „бивши“ комунисти преоблечени в рокли според новите евро благодетели ала Кончита Вурст. Ако успеете да си отговорите ще разберете, че разлика дали държавата е дала на комуниста свинар или ще даде на преоблеченият в рокля комунист Христо Иванов няма.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина