Актуално

Какалов загря за сватба с голов трилър

Звезди на Ботев ритаха в подкрепа на Ламбо, Захари и доц. Баташки


Георги Какалов се радва на гола си
Бившата звезда на Ботев Георги Какалов загря за днешната си сватба с лют голов трилър на стадион Пловдив вчера вечерта. Кака изостави организацията на тържеството си, за да вкара гол и асистира за още един в дербито на звезден отбор на “Ботев” срещу сборна единадесеторка на Пловдив, завършило 4:4 в редовното време. Жоро предпочете да рита в мач в подкрепа на кандидатите на Коалиция за България, отколкото да се поти в стъкмяването на днешната церемония, на която ще се изсипе целият настоящ отбор на “Ботев” и приятелите на Кака от БСП. Противник на Какалов в дербито беше кумът му Николай Манчев. Плеймейкърът на “канарчетата” рита в сборния червен отбор и отбеляза гол, гарниран с две асистенции. Фактът, че Манчев залитна към червеното не изненада никой. Той е пред трансфер в ЦСКА.
От трибуните футболната драма наблюдаваха водачът на листата на Коалиция за България Стефан Данаилов, заклетият футболен запалянко Захари Георгиев и мажоритарният кандидат на социалистите доц. Илия Баташки. Директорът на Университетска болница дори демонстрира финт на тревата на стадион Пловдив. Оказа се, че въпреки килограмите си, Баташки е изключително повратлив и бърз. “Не се учудвайте. Развалих си линията- надолу съм с над 15 килограма. Сега мога да тичам с часове”, обясни пъргавината си доцентът.
Доц. Баташки показа майсторство с топка на тревата на стадион Пловдив

Да се върне блясъкът на българския спорт си пожелаха социалистите. Футболът е нашата култура и не може да се играе при такива лоши условия,  каквито предлага стадион „Пловдив”, заяви мажоритарният кандидат № 6 от Коалиция за България Илия Баташки преди началото на двубоя. Аз стоя зад идеята пловдивските отбори и пловдивският футбол да бъдат на високо равнище и нека този двубой покаже, че можем да бъдем единни и можем да мислим еднакво, когато се отнася до пловдивския спорт, каза още Баташки.
С резултат 4:4 двата отбора не успяха да излъчат победител в редовното време, а след дузпи надделяха ветераните на „Ботев”. Като най-добър играч в мача бе отличен Иван Кочев. Той спечели романтична почивка на българското Черноморие по избор. Наградата обяви водачът на листата Стефан Данаилов. На терена публиката видя някой от любимците си- Ясен Петров, Кочев, Раков, Пенчев, Иван Добревски, Хорозов. “Еее, славни време бяха”, удариха го на носталгия жълто-черните фенове.
Ясен Петров демонстрира страхотна форма

Ламбо и Захари изгледаха дербито от трибуните на стадион Пловдив

Раков демонстрира умения

Червен се опитва да мине Кочев, който бе обявен за Играч на мача

Ясен Петров шутира към противниковата врата

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина