АктуалноИзбори

Йордан Иванов: Пловдив има огромен потенциал с транспортните връзки (ВИДЕО)

Летище Пловдив, железопътна връзка и връзка през Околовръстното с АМ „Тракия“ ще бъде дефакто интермодален терминал, коментира кандидатът на Демократична България

Пловдив има огромен неразвит потенциал в транспорта – той е уникален с железопътната инфраструктура, която обикаля града от всички страни, преминава през всички индустриални зони и на 100 метра от летището. Това заяви кандидатът за народен представител от Пловдив-град и Пловдив-област Йордан Иванов в интервю за „Под тепето“.

Разработвайки тези железопътни връзки, както и връзката на Околовръстното шосе с АМ „Тракия“, това ще превърне мястото в един дефакто интермодален терминал, който ще е най-добрият в Южна България, каза още той. Това е един огромен потенциален проект, който може да бъде завършен в рамките на един управленски мандат. Докато бях областен управител положих огромни усилия и поставихме първите стъпки за увеличаване на подвижния състав и повдигане на жп-линията по ул. „Копривщица“, за да се избегнат тапите там, добави още Иванов.

Във видеото може да видите и още от кандидат-депутата по теми, свързани с градското развитие, позицията на България в международно отношение по военните и енергийни въпроси и личните причини да се кандидатира за пост на национално ниво:

Теодор Караколев

Пише по темите, свързани с културата, културното наследство и история на изкуството и архитектурата.

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина