Актуално

Графа с червени ботушки и черна мадама на ресторант

Скандалният кмет на Стамболийски изби рибата с ален чепик и искрящо сребърно сако


Иван Атанасов- Графа
Скандалният кмет на Стамболийски Иван Атанасов- Графа изби рибата за пореден път. Той блесна в свръх кичозна визия в ново заведение под тепетата, като преди това се разходи из центъра на Пловдив. Градоначалникът се бе издокарал с червени ботушки, подходящи за стила единствено на Дядо Коледа. Аленият чепик бе гарниран абсолютно неадекватно с искрящо сребърно сако и тъмен панталон.
Известният с модните си изцепки кмет потропа с ботушките си и в  ресторант “Фламант” край бирената фабрика. Пред заведението Графа гарира сребриста Шкода Октавия, която единствено се вързваше с потресаващото му сако, а от возилото изкочи ефектна брюнетка. Двамата се усамотиха на закътано сепаре в заведението, гукаха си на уше и старателно унищожаваха блюдо след блюдо. Атанасов и тъмнокосата дама видимо си бяха доста близки. Тръгнаха си около 22ч., като кметът галантно кавалерстваше на дамата си. После отпрашиха в неизвестна посока. 
“Не е тайна, че Иван Атанасов дължи прозвището си Графа именно на страстта си към фешъна, но напоследък вкусът му изневерява”, коментират близки до кмета на Стамболийски. Те си спомнят, че на младини роденият в Брезово Атанасов се е фръцкал като денди и развъртал главите на девойките. Освен с модните си забежки обаче Графа се прочу и с търканията си с Темида. През февруари той бе арестуван показно в дома си и пратен в пловдивския затвор от служители на Съдебна охрана. Той бе изкаран с белезници от къщата си, след като Пловдивският Окръжен съд поиска постоянен арест заради поредното му, осмо поред, неявяване в съда по дело за злоупотреби. Графа изкара зад решетките девет дни и бе пуснат срещу гаранция от 10 хиляди лева. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина