АктуалноГрадътИзбориНовини

ГЕРБ тръгна на избори под дъжда

ГЕРБ-Пловдив тръгна на избори под дъжда днес точно в 12 часа. Тогава партията откри кампанията си за парламентарния вот на 2 октомври пред шатрата си на Главната.

„Искрено се надявам, че ще ни върви по вода- точно в момента, в който се наредихме за снимката, която официално открива кампанията на ГЕРБ в Пловдив, Господ ни прати дъжд“, каза градският лидер на партията Иван Тотев, който този път не е сред имената в „менюто” на ГЕРБ за тези избори.

Определи листата в Пловдив като балансирана, с добро местно участие, най-вече в лицето на втория и четвъртия в нея- доц. Стефан Шилев и Радомир Чолаков.

„Доайенът на партията също е в нашите редици- Вежди Рашидов. В листата всички са хора, които ще помогнат за по-добро развитие в частност на Пловдив, но и на България”, заяви Тотев.

„Ние сме оптимистични. Заредени сме с оптимизъм, който трябва да предадем на гласоподавателите, да им върнем вярата в бъдещето на България. Това, което се случи в последната година и половина не е добре за страната. Ние сме тук, за да вдъхнем вяра на нашите гласоподаватели и всички българи, че България има и друг път за развитие, освен този, който гледаме в последната година и половина- пътят на увеличените цени, на несигурност, на високата инфлация, пътят който ни кара да си спомняме за 90-те. Говорим си за дългове, дефицити, кризи, мрачни неща. В момента,в който ГЕРБ не участва активно в управлението на държавата, видяхте думата криза колко често се споменава. Това трябва да спре. ГЕРБ има решение, има експертиза, с която може да върне България обратно по пътя на нормално развиваща се европейска държава.”, каза Иван Тотев.

„Мисля, че последната една година беше полезна, за да се получи отрезвяване. Знаете, че някои хора искаха в България да се случи революция. Видяхме как изглежда революцията. При нея много малко хора стават много богати, средната класа бива унищожавана, а бедните стават много бедни. Това са резултатите от революционната промяна, която настъпи в България. Струва ми се, че отрезвяващият ефект ще бъде видян на тези избори”, заяви четвъртият в листата Радомир Чолаков.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Радомир Чолаков защо не каже как се сдоби с къща в Стария град? И, да той точно знае как малко хора ограбваха парите на държавата и станаха супер богати, докато пенсионери и работещи бедни тънеха в мизерия. Той лично е от първите малцина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина