АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеКултураНовини

Деси каза „Да“ пред 2 хиляди на концерта на Марио Бионди

Снимки от Никола Николов

Италианската мегазвезда Марио Бионди стартира мини турнето си от Античния театър снощи с незабравимо за почитателите му шоу. Песни от всичките му албуми, велики джаз стандарти, бразилски класики… концертът предложи много нюанси на съвременната музика.

Пловдив танцува и пя в продължение на почти два часа с гласа на Марио Бионди и музиката на бандата му. Прегърна възторжено и предложение за брак на двама млади, които избраха концерта на една от най-романтичните световни звезди, за да си кажат „Да“.

Марио повика по име изненадващо да се качи на сцената момиче от първия ред на VIP сектора. Деси бе абсолютно сюрпризирана от случващото се. Разбра повода да излезе пред близо 2 хиляди на Античния, едва когато Бионди „вдигна завесата“ като покани и втори човек на сцената- седящия на стола до Деси елегантен млад мъж. Който чу пред публиката бленуваното „Да“ от дамата на сърцето си.

Хилядите на крака и много дълги неспирни аплодисменти върнаха на сцената Бионди за три непредвидени биса.

В публиката около два часа танцуваха известни италиански дипломати, оперни звезди. А атмосферата бе такава, че дори сдържаният Бионди се включи в танците.  

Концертът бе открит от VICTORIA. Популярната българска поп звезда е избрала стилна концепция с група,  за да представи най-популярните си хитове, с милиони слушания в стрийминг платформите. Тя ще открие и концертът на Марио Бионди във Варна.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Тези кичозни циркове с мега публични вричзния са меко казано пошли и безвкусни, а тежко казано…тежък комплекс.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина