Актуално

Дама покани Ламбо на валс

Стефан Данаилов пя в дует с Маргарита Хранова, фен брои 1400 лв. за личната му колекция “На всеки километър”


Ламбо и Влада в стъпките на валса
1500 жени пиха вино със Стефан Данаилов на романтичната вечеря “Дами канят Ламбо” в аква парка на парк-хотел “Санкт Петербург” снощи. Почитателките на големия актьор се обединиха във фен клуб, който се очаква да бъде сформиран официално съвсем скоро и да има регулярни сбирки край басейните в хотела. Организаторите на партито преброиха едва 72 мъже. Дамите атакуваха Стефан Данаилов отвсякъде за автограф, за снимка, за наздравица или за личен разговор. Някои от тях успяха да си спечелят и целувка от министъра на културата. “Бяха ми казали, че имам много фенки, но те са все баби. Е, не е вярно. Ето че тук са и техните внучки”, коментира шеговито Ламбо от сцената. Красива русокоса дама покани Бате Серго на ефирен валс, а той се справи повече от добре, въпреки, че е гравитационно подсилен, както сам призна от сцената.
Фенки са награбили Ламбо за автографи
Блондинката беше професионалната балерина от Болшой театър Влада Парфенова, която след валса си с Ламбо констатира, че той е страхотен танцьор и изискан джентълмен. На Влада завидяха много от фенките край дансинга. Те обаче останаха доволни, когато Ламбо се качи отново на сцената и запя емоционално парчето “Без сълзи”. “Отдавна не съм го правил”, поясни Данаилов и покани за дует Маргарита Хранова. Двамата изкараха поетичното “Моето мъжко момиче”. “Ето го моето мъжко момиче”, посочи професорът към масата си, където се намираше съпругата Мария. Тя пък се приближи до сцената и връчи на половинката си огромен букет, което разчувства Бате Серго. “Това е първият букет, който ми подарява за 40 години. Досега само аз съм го правил”, призна        Данаилов.
Министърът получава букет от половинката си Мария

След емоционалната част дойде и благотворителната. На търг се разиграха девет ленти от личната филмотека на Стефан Данаилов. Рекорд постави фен на министъра, който брои 1400 лева за цялата поредица “На всеки километър”. Красива жена пък плати пет стотака за култовия “Дами канят”. Събраните средства ще бъдат инвестирани в създаване на енциклопедия на Пловдив.
Почитателките на Бате Серго ще основават фен клуб


Стефан Данаилов в дует с Маргарита Хранова


Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина